Qubus neemt alle obstakels weg
Het concept

Jij wilt vooral genieten

Het Qubus-concept

Jij wilt vooral genieten. Er wordt een droomhuis voor je gebouwd. Dat maak je niet vaak mee in je leven. Misschien is dit zelfs de enige keer. Er komen veel keuzes op je af. Maar met de juiste mensen om je heen, maak je altijd de juiste. Want met het bouwteam van Qubus weet je direct welke van je wensen realistisch zijn, binnen jouw budget en voorwaarden. Vaak is er meer mogelijk dan je zelf denkt.

Een systematische, transparante en grondige aanpak werkt alleen als er een helder concept onderligt. Een vaste manier van werken.

Het werkt hetzelfde als in de sport. Een team speelt beter met een vaste opstelling en een duidelijke speelwijze. Dit is een team waar je graag bij wilt horen.

Concept Qubus Droomhuizen

Maak kennis met de zes fasen van het Qubus-concept of bekijk de video

1. Kavelfase

Bij een droomhuis hoort een droomplek. Waarom genoegen nemen met minder? Toch is het zoeken naar geschikte bouwgrond niet eenvoudig.

2. Voorbereidingsfase

We gaan nu echt de diepte in. We gaan je helemaal uithoren. Want jij weet als geen ander hoe jouw droomwoning eruitziet. Daarom willen we je goed leren kennen.

3. Ontwerpfase

In de vorige fase hebben we een ontwerp gemaakt. Daarin staan jouw ideeën vertaald naar werkbare concepten. Je hebt al veel keuzes gemaakt. Nu gaan we alle ruimtes ontwikkelen.

4. Vergunningsfase

Het definitieve ontwerp is klaar. We zijn allemaal even enthousiast. Nu moet ons project alleen nog een vergunning krijgen.

5. Bouwfase

Na al het denkwerk en voorbereiding gaan we eindelijk bouwen. Ook tijdens de bouw regelen we alles voor je.

6. Onderhoudsfase

We kennen elkaar inmiddels door en door. We weten wat je wilt en belangrijk vindt. Daarom zijn wij ook na de oplevering jouw ideale teamgenoot.

youtube-video-thumbnail

Echte ervaringen

Onze klanten vertellen hun verhaal

Qubus Droomhuizen

Ronald & Martine

Aan de samenwerking met Qubus Droomhuizen hebben we prettige herinneringen. Wij vonden bij Qubus iemand met een goed inlevingsvermogen voor onze wensen en iemand die uit praktische ervaringen meteen feedback kon geven over de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen ons project.

Na het ontwerp en de visuele weergave (in 3D!) van ons project hebben we een goed beeld kunnen krijgen van ons toekomstige ‘droomhuis’. Het concept van Qubus om te werken in een bouwteam met lokale en betrokken partijen sprak ons eveneens erg aan. Als kartrekker van het bouwteam filterde Roy de technische vragen eruit en kwam alleen met de afwerkingsvraagstukken bij ons. We werden dus ook nog eens ontzorgd.

Kortom, een mooi concept tot stand gebracht door een gedreven en professioneel team! Bedankt, Roy Alferink.

Woning Almere

Totale meerkosten van onze woning zijn t.o.v. van de getekende offertes, slechts 0,4% geweest. Dat zegt genoeg.

Huis in Heeten

In algemeen zin zijn we erg tevreden over hoe het gaat. Als er iets is kunnen we dat bespreken en pakt Qubus het op.
Ook hebben we soms rechtstreeks contact met deze en gene op de bouw als dat zo uitkomt en handiger is.
We kunnen op een prettige manier met Qubus overleggen over wat mooi en/of praktisch is.
We vinden het contact met het hele bouwteam prettig en zouden het buiten corona om ook op deze manier prima vinden.

Elvira Pont en Jurry Rouwenhorst

In 2010 en 2011 zijn wij gestart met het ontwerpen en bouwen van ons huis. Vanaf het eerste begin was Roy betrokken en heeft hij ons geholpen ons huis en praktijkruimte te realiseren. Vooral zijn vermogen om de goede vragen te stellen en te luisteren naar onze wensen, samen met het geven van praktische adviezen, hebben geleid tot het bouwen van ons droomhuis. Wat ons vooral bijgebleven is, is de prettige samenwerking en de proactieve houding van Roy ten aanzien van het ontwerp- en bouwproces, waarbij hij telkens de afstemming tussen alle partijen op zich nam. Het voelde ook als ons proces, waarbij hij de regie en de samenhang in de gaten hield.

We raden Qubus zeker aan

We hebben Roy van Qubus leren kennen als een gedreven, optimistisch persoon met liefde voor zijn vak. Als bouwkundig tekenaar heeft hij, samen met ons, ons droomhuis gerealiseerd en ons tijdens de bouw bijgestaan qua bouwbegeleiding. In het jaar dat we ons huis lieten bouwen, hadden we zelf het drukste jaar van ons leven, dus hadden we niet zonder deze bouwbegeleiding gekund.

Zoals iedereen weet, gaat het nooit in één keer goed in de bouw, zo ook bij ons. Op die momenten heeft Roy ons altijd goed bijgestaan als tussenpersoon tussen ons en de opdrachtgevers. Het feit dat Roy jarenlang ervaring heeft in de bouw, is meerdere malen goed van pas gekomen. Daar waar wij bouwkundig nul verstand hebben van dit soort projecten, was zijn bijdrage altijd zeer nodig en nooit te veel. We raden Roy daarom zeker aan bij mensen die ook een huis willen laten tekenen of bouwen.

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven