5. Bouwfase

5. Bouwfase

Na al het denkwerk en voorbereiding gaan we bouwen. Ook tijdens de bouw regelen we alles voor je. We bestellen de materialen aan de hand van de uitgewerkte werktekeningen en sturen alle medewerkers op de bouw aan. We laten niets aan het toeval over. Met onze speciale software leggen we alle afspraken over het ontwerp, de planning en de kosten vast. Je kunt alles terugzien in een speciale app voor je smartphone, of op je pc. Uitgebreide notulen of mailtjes zijn daarmee verleden tijd. Iedereen die werkt aan jouw woning heeft deze software tot zijn beschikking. Zo werken we transparant en zijn we problemen altijd voor.

Vragen tijdens de uitvoering worden in het systeem gezet. Zodra er een mogelijkheid is, beantwoordt iemand van het bouwteam alle vragen. Het proces moet namelijk altijd probleemloos doorkunnen. Zo blijven we op schema lopen en ontstaan er geen onnodige vertragingen.

Natuurlijk hoef jij alleen maar met Qubus te schakelen. Wij doen de coördinatie op de bouw. We praten je wekelijks bij over de vorderingen. Zo wordt het voor jou vooral genieten. En plezier beleven aan het droomhuis dat voor je wordt gebouwd.

Kortom:

  • Qubus verzorgt de werktekeningen
  • We nemen ook het bouwmanagement in handen
  • We bespreken wekelijks met jou de voortgang
  • Qubus levert het huis in overzichtelijke stukjes op. Zo houd je overzicht
  • Door een strakke planning en optimale afstemming beheersen we alle kosten
  • Geen veranderingen tijdens de bouw, omdat het voortraject perfect is afgestemd
  • Zo beschik je altijd over actuele overzichten, tekeningen en bestanden in onze software

Laat je ontzorgen op de bouw

Laat je ontzorgen op de bouw

Bouwfase Qubus Droomhuizen

Echte ervaringen

Onze klanten vertellen hun verhaal

Qubus Droomhuizen

Ronald & Martine

Aan de samenwerking met Qubus Droomhuizen hebben we prettige herinneringen. Wij vonden bij Qubus iemand met een goed inlevingsvermogen voor onze wensen en iemand die uit praktische ervaringen meteen feedback kon geven over de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen ons project.

Na het ontwerp en de visuele weergave (in 3D!) van ons project hebben we een goed beeld kunnen krijgen van ons toekomstige ‘droomhuis’. Het concept van Qubus om te werken in een bouwteam met lokale en betrokken partijen sprak ons eveneens erg aan. Als kartrekker van het bouwteam filterde Roy de technische vragen eruit en kwam alleen met de afwerkingsvraagstukken bij ons. We werden dus ook nog eens ontzorgd.

Kortom, een mooi concept tot stand gebracht door een gedreven en professioneel team! Bedankt, Roy Alferink.

Woning Almere

Totale meerkosten van onze woning zijn t.o.v. van de getekende offertes, slechts 0,4% geweest. Dat zegt genoeg.

Huis in Heeten

In algemeen zin zijn we erg tevreden over hoe het gaat. Als er iets is kunnen we dat bespreken en pakt Qubus het op.
Ook hebben we soms rechtstreeks contact met deze en gene op de bouw als dat zo uitkomt en handiger is.
We kunnen op een prettige manier met Qubus overleggen over wat mooi en/of praktisch is.
We vinden het contact met het hele bouwteam prettig en zouden het buiten corona om ook op deze manier prima vinden.

Elvira Pont en Jurry Rouwenhorst

In 2010 en 2011 zijn wij gestart met het ontwerpen en bouwen van ons huis. Vanaf het eerste begin was Roy betrokken en heeft hij ons geholpen ons huis en praktijkruimte te realiseren. Vooral zijn vermogen om de goede vragen te stellen en te luisteren naar onze wensen, samen met het geven van praktische adviezen, hebben geleid tot het bouwen van ons droomhuis. Wat ons vooral bijgebleven is, is de prettige samenwerking en de proactieve houding van Roy ten aanzien van het ontwerp- en bouwproces, waarbij hij telkens de afstemming tussen alle partijen op zich nam. Het voelde ook als ons proces, waarbij hij de regie en de samenhang in de gaten hield.

We raden Qubus zeker aan

We hebben Roy van Qubus leren kennen als een gedreven, optimistisch persoon met liefde voor zijn vak. Als bouwkundig tekenaar heeft hij, samen met ons, ons droomhuis gerealiseerd en ons tijdens de bouw bijgestaan qua bouwbegeleiding. In het jaar dat we ons huis lieten bouwen, hadden we zelf het drukste jaar van ons leven, dus hadden we niet zonder deze bouwbegeleiding gekund.

Zoals iedereen weet, gaat het nooit in één keer goed in de bouw, zo ook bij ons. Op die momenten heeft Roy ons altijd goed bijgestaan als tussenpersoon tussen ons en de opdrachtgevers. Het feit dat Roy jarenlang ervaring heeft in de bouw, is meerdere malen goed van pas gekomen. Daar waar wij bouwkundig nul verstand hebben van dit soort projecten, was zijn bijdrage altijd zeer nodig en nooit te veel. We raden Roy daarom zeker aan bij mensen die ook een huis willen laten tekenen of bouwen.

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven