Woon-werkkavels beschikbaar in Zwolle

Kavel kopen in Zwolle

De gemeente Zwolle is begin deze maand gestart met de verkoop van tien woon-werkkavels in de Scholtensteeg, gelegen in een prachtige omgeving aan de rand van Stadshagen. Een mooie kans voor iedereen die bouwplannen heeft voor een droomhuis, waarin zowel gewoond als gewerkt kan worden.

Weids wonen en werken, wij helpen u

De kavels zijn ruim opgezet; ze hebben een oppervlakte van ruim duizend vierkante meter, dat u naar eigen wens kunt inrichten, bijvoorbeeld met een kantoor of werkplaats. Een omvangrijke klus, waar u als drukke ondernemer niet altijd tijd voor heeft, begrijpen wij. Qubus Droomhuizen helpt u graag de perfecte woon-werksituatie te creëren. Ons concept is erop gericht u van A tot Z te ontzorgen in het bouwproces van uw droomhuis, waarin u kunt wonen en werken onder één dak. We gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en de wijze waarop u ze wilt combineren met uw beroep. Die wensen zetten we om in een doordacht ontwerp, waarin werk en privé in goede balans zijn. Dit ontwerp vertalen we kostenefficiënt naar het gewenste eindresultaat, met behulp van de vaste professionals van ons bouwteam. Interesse in een vrijblijvende offerte? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Wonen in de Scholtensteeg

In de Scholtensteeg profiteert u van het beste van twee werelden. U woont mooi landelijk, pal aan de IJssel, met prachtig uitzicht op de Masterbroeker polder, terwijl alle voorzieningen van het bruisende Zwolle op steenworp afstand van u vandaan zijn. Ook in het levendige centrum van Stadshagen is genoeg te beleven. Dat maakt van de Scholtensteeg een prima woonlocatie voor wie rustig wil wonen, maar toch af en toe de gezelligheid wil opzoeken. Ideaal voor woningen met een woon-werkfunctie. Geïnteresseerden hebben tot en met 6 maart de tijd om zich in te schrijven door het hier te downloaden schrijfformulier ingevuld in te leveren bij het Notarieel aan Eekwal 8 te Zwolle.

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven