Verkoop nieuwe kavels in Reeve in Kampen

Verkoop bouwkavels Reeve Kampen

Ten zuidwesten van Kampen is, door de aanleg van het Reevediep, ruimte ontstaan voor een nieuw woongebied. Het echte IJssellandschapsgevoel met weidse uitzichten op mooie waterlandschappen zorgt voor een plus ten opzichte van andere plannen. Het is de bedoeling dat er in Reeve 600 woningen komen. Reeve ligt relatief dicht bij Kampen en de grotere stad Zwolle en centraal ten opzichte van ontsluitingswegen. 

Inschrijving voor verloting kavels op Het Eiland

De kavels op Het Eiland in Reeve worden door middel van verloting toegewezen. Uiterlijk 12 mei 2021 voor 12.00 uur moet je je hebben ingeschreven. Op 17 mei 2021 vanaf 13.00 uur zal de verloting van de kavels plaatsvinden. Meer informatie vind je hier: https://www.morgeninreeve.nl/verkoop

Bouwen met Qubus Droomhuizen

Jij wilt vooral genieten. Er wordt een droomhuis voor je gebouwd. Dat maak je niet vaak mee in je leven. Misschien is dit zelfs de enige keer. Er komen veel keuzes op je af. Maar met de juiste mensen om je heen, maak je altijd de juiste. Want met het bouwteam van Qubus weet je direct welke van je wensen realistisch zijn, binnen jouw budget en voorwaarden. Vaak is er meer mogelijk dan je zelf denkt.

Of lees meer over ons concept op: https://www.qubusdroomhuizen.nl/het-concept/

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven