Start verkoop 28 kavels Kragge in Zwolle

Breezicht Zwolle
Bron: Stadshagen.nl

De gemeente Zwolle is gestart met de verkoop van 28 royale kavels in de Zwolse wijk Stadshagen. Er kunnen vrijstaande woningen of twee-onder-een-kap woningen worden gebouwd. De 28 kavels variëren in grootte van 452 tot 1005 m2. De prijzen liggen tussen de 257.500 en 534.000 euro kosten koper inclusief btw. Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor een kavel tot en met dinsdag 22 november, 16.00 uur.

De woningen worden gebouwd in het buurtschap Kragge in de buurt Breezicht. Breezicht is de jongste aanwinst van de Zwolse wijk Stadshagen en biedt een eigen kijk op wonen. Je woont er ruimtelijk in een natuur-en waterrijke omgeving. Om je heen zie je de Milligerplas, de polder, duinlandschap, kronkelende beken en riet. In het buurtschap Kragge liggen de woningen verscholen in het rustige natuurlandschap ten noorden van de Milligerplas. De kavels voor vrijstaande en twee-onder-een-kap woningen bieden ruimte voor uw eigen (t)huis! 

Meer informatie vind je hier: https://www.zwolle.nl/kavels-breezicht

Bouwen met Qubus Droomhuizen

Jij wilt vooral genieten. Er wordt een droomhuis voor je gebouwd. Dat maak je niet vaak mee in je leven. Misschien is dit zelfs de enige keer. Er komen veel keuzes op je af. Maar met de juiste mensen om je heen, maak je altijd de juiste. Want met het bouwteam van Qubus weet je direct welke van je wensen realistisch zijn, binnen jouw budget en voorwaarden. Vaak is er meer mogelijk dan je zelf denkt.

Of lees meer over ons concept op: https://www.qubusdroomhuizen.nl/het-concept/

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven