Start kaveluitgifte plan Marissink Nieuw Heeten

Marissink-960x640-1

De Gemeente Raalte is gestart met de uitgifte van 14 bouwkavels in de eerste fase van plan Marissink in Nieuw Heeten. Daarnaast gaat woningstichting SallandWonen in de eerste fase 4 huurwoningen (blok van 4) realiseren. 

De bouwkavels worden uitgegeven in (collectief) particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers, samen met de medebouwers, zelf een architect en aannemer kiezen.

Inschrijven en loting

De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving en loting. Als u geïnteresseerd bent, kunt u zich vanaf 14 juni 2021 inschrijven via het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot en met 30 juni 2021. De loting vindt plaats op woensdag 7 juli 2021 om 19:30 uur. Meer informatie vind je hier: https://www.raalte.nl/woningbouw-nieuw-heeten-plan-marissink

Bouwen met Qubus Droomhuizen

Jij wilt vooral genieten. Er wordt een droomhuis voor je gebouwd. Dat maak je niet vaak mee in je leven. Misschien is dit zelfs de enige keer. Er komen veel keuzes op je af. Maar met de juiste mensen om je heen, maak je altijd de juiste. Want met het bouwteam van Qubus weet je direct welke van je wensen realistisch zijn, binnen jouw budget en voorwaarden. Vaak is er meer mogelijk dan je zelf denkt.

Of lees meer over ons concept op: https://www.qubusdroomhuizen.nl/het-concept/

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven