Schrijf u in voor onze workshop

workshop

Een droomhuis bouwen is niet gemakkelijk. Veel mensen vinden het lastig om te bepalen hoe het eruit moet zien. Hierbij komen tal van vragen op, bijvoorbeeld: ‘Waaraan moet mijn droomontwerp voldoen?’, ‘Hoe selecteer ik een goede aannemer?’, ‘Wat is mijn eigen rol tijdens de bouw?’ en ‘Hoe voorkom ik meerprijzen?’. Zomaar een greep uit de vragen die Qubus vaak krijgt.

Om u te inspireren en te helpen, biedt Qubus meerdere keren per jaar de workshop ‘Hoe bouw ik mijn droomhuis?’. Deelname is kosteloos. Per workshop zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar, zodat elke bezoeker de juiste aandacht krijgt.

De workshop zal plaatsvinden op donderdag 3 mei om 20.00 uur bij Laurels, Varkensmarkt 7, 8102 EG te Raalte. Schrijf u vrijblijvend in via info@qubusdroomhuizen.nl o.v.v. ‘Workshop’. We begroeten u graag!

Bent u verhinderd en wilt u deelnemen aan een volgende workshop, laat het ons weten.

 

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven