Save the date: 26 maart start verkoop 17 nieuwe kavels ’t Vaneker in Enschede

Bouwkavels 't Vaneker Enschede

Sinds eind 2020 is het nieuwe bestemmingsplan voor ’t Vaneker in Enschede een feit. En dat betekent dat er weer nieuwe kavels worden verkocht! Op 26 maart start de verkoop van 17 nieuwe kavels. Ze bevinden zich op diverse plekken in ’t Vaneker. Ze variëren in grootte van circa 950 tot 2.500 m2.

Verkoopprocedure

Het is nog niet bekend welke RIVM-richtlijnen m.b.t. COVID19 er eind maart gelden. Daarom vinden deze kavelverkoop en de lotingsprocedure volledig digitaal plaats.

Vanaf vrijdag 26 maart zijn alle gegevens, zoals ligging, grootte en prijs van de nieuwe kavels te vinden op www.vaneker.nl/te-koop/kavels. Op woensdag 14 april vindt ’s avonds via een afgeschermde livestream de loting plaats.

Bouwen met Qubus Droomhuizen

Jij wilt vooral genieten. Er wordt een droomhuis voor je gebouwd. Dat maak je niet vaak mee in je leven. Misschien is dit zelfs de enige keer. Er komen veel keuzes op je af. Maar met de juiste mensen om je heen, maak je altijd de juiste. Want met het bouwteam van Qubus weet je direct welke van je wensen realistisch zijn, binnen jouw budget en voorwaarden. Vaak is er meer mogelijk dan je zelf denkt.

Of lees meer over ons concept op: https://www.qubusdroomhuizen.nl/het-concept/

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven