Qubus Droomhuizen gaat verhuizen

Pand Qubus Droomhuizen Raalte

Bij Qubus Droomhuizen zijn we klaar voor de volgende stap. Afgelopen juli hebben wij de sleutel gekregen van ons nieuwe kantoor. Een karakteristiek pand met een rijke historie op een prachtige zichtlocatie in hartje Raalte.

Naarmate de verbouwing vordert, komen we – bijgepraat door enthousiaste omwonenden – steeds meer te weten over de geschiedenis van ons nieuw kantoorpand, gelegen aan Brugstraat 8. Daarom zijn we verheugd het pand weer de aandacht te kunnen geven die het verdient. Op dit moment zijn we nog volop aan het klussen aan wat straks een mooi, toegankelijk bureau wordt voor iedereen met de wens om een eigen huis te bouwen.

U bent van harte welkom!

In ons nieuwe kantoor hebben we alles tot onze beschikking om u optimaal te adviseren en te begeleiden in de realisatie van uw droomhuis. Door de extra (vergader)ruimtes, faciliteiten en presentatiemogelijkheden kunnen we u nog beter van dienst zijn met ons concept. Wilt u meer weten over ons concept? Wij praten u graag bij tijdens een persoonlijk gesprek. Maak hiervoor gerust een afspraak.

De goede bereikbaarheid en lokale bekendheid van de locatie maken het kantoor tot een zeer uitnodigende ruimte, waar u zo even binnen kunt lopen voor direct advies en antwoord op uw vragen. Wij verwachten er halverwege november onze intrek in te nemen. Benieuwd naar het eindresultaat of de vorderingen van de verbouwing? U bent van harte welkom!

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven