Qubus aanwezig op Techniekdagen

Techniekdagen Salland

Op 11 en 13 oktober staat Salland voor het veertiende jaar op rij in het teken van de Techniekdagen Salland. Alle deelnemende bedrijven, op zes verschillende locaties in Heino en Raalte, openen hun deuren voor Sallandse jongeren, om ze te inspireren met de onbegrensde mogelijkheden van techniek en technologie. Ook Qubus Droomhuizen is van de partij.

Innovatie in de bouw

Op bovengenoemde dagen sluiten wij ons aan bij Bouwbedrijf Meijer – onderdeel van één van onze bouwteams – om bezoekers meer te vertellen over alle relevante innovaties in de bouw. Als ontwerper en bouwer van de mooiste huizen volgen wij deze innovaties op de voet én maken wij ze onderdeel van onze werkwijze.

Zo laten we bezoekers kennis maken met de nieuwste mogelijkheden op het gebied van 3D-tekenen, vertellen we alles over duurzaam bouwen en bespreken we de voordelen van een 3D-bril, die een virtuele rondleiding door een nog niet gebouwd huis mogelijk maakt. Ook vertellen we u meer over de software die we gebruiken om huizen efficiënter te bouwen, tegen kortere doorlooptijden en lagere kosten. Uiteraard zijn we er ook om al uw vragen te beantwoorden m.b.t. innovatief bouwen.

Dat en nog veel meer. Mis het niet en kom langs op 11 oktober, van 18:00 uur tot 21:00 uur, of op 13 oktober, van 11:00 uur tot 16:00 uur, bij Bouwbedrijf Meijer (Klipperweg 2 in Raalte). U bent van harte welkom. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Techniekdagen Salland

Techniek en technologie zijn tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met ons dagelijks leven en worden in de toekomst alleen maar belangrijker. Daarom zijn de Techniekdagen Salland in het leven geroepen. Om leerlingen, leerkrachten, ouders en verzorgers op alle fronten kennis te laten nemen van uiteenlopende technieken en technologieën bij de deelnemende bedrijven. Meer informatie vindt u hier.

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven