Verbouw

Een upgrade in stijl

De Burgemeester Kerssemakersstraat in Raalte is een statige laan met mooie historische panden. We verbouwden er een woning en paste deze aan met allerlei moderne technieken. Uiteraard zonder de oorsprong van het huis en de sfeer van de omgeving uit het oog te verliezen.

Een woning mag nooit zijn karakter verliezen! Daar zorgen wij voor. De woning is een gedeeltelijk monument. Een extra uitdaging dus om alle details terug te laten komen.

Kortom: alle gemakken van deze tijd, met de sfeer van vroeger!

Wil je meer informatie over deze woning?

Stuur dan een e-mail naar info@qubusdroom­huizen.nl. Je krijgt binnen 24 uur een reactie.

Echte ervaringen

Onze klanten vertellen hun verhaal

Qubus Droomhuizen

Ronald & Martine

Aan de samenwerking met Qubus Droomhuizen hebben we prettige herinneringen. Wij vonden bij Qubus iemand met een goed inlevingsvermogen voor onze wensen en iemand die uit praktische ervaringen meteen feedback kon geven over de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen ons project.

Na het ontwerp en de visuele weergave (in 3D!) van ons project hebben we een goed beeld kunnen krijgen van ons toekomstige ‘droomhuis’. Het concept van Qubus om te werken in een bouwteam met lokale en betrokken partijen sprak ons eveneens erg aan. Als kartrekker van het bouwteam filterde Roy de technische vragen eruit en kwam alleen met de afwerkingsvraagstukken bij ons. We werden dus ook nog eens ontzorgd.

Kortom, een mooi concept tot stand gebracht door een gedreven en professioneel team! Bedankt, Roy Alferink.

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven