Nieuwe kavels in de nieuwbouwwijk Vlierlanden in Ommen

Nieuwe kavels Vlierlanden in Ommen
Foto: Gemeente Ommen

Er komen binnenkort 43 nieuwe kavels beschikbaar in nieuwbouwwijk Vlierlanden in Ommen om een eigen woning te bouwen. Na Vlierlanden Fase 2a start de Gemeente Ommen nu met de ontwikkeling en uitgifte van Fase 2c en 2d. Wil je wonen in het hart van de wijk (2c) of liever wonen in het bos (2d)? Kies je voor een twee-onder-een kapwoning of voor een vrijstaande woning? De inschrijving voor de kavels start op 5 december a.s. en sluit op 23 december. 

Informatiebijeenkomst

Op  donderdag 1 december van 16:00 tot 20:00 uur organiseert de Gemeente Ommen een inloopbijeenkomst over Vlierlanden Fase 2 C/D. Hier wordt uitleg gegeven over onder andere het verkoopproces, het beeldkwaliteitsplan, de beschikbare kavels en de inrichting van de openbare ruimte.

Meer informatie en aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan hier: https://woneninommen.nl/project/vlierlanden-fase-2/

Bouwen met Qubus Droomhuizen

Jij wilt vooral genieten. Er wordt een droomhuis voor je gebouwd. Dat maak je niet vaak mee in je leven. Misschien is dit zelfs de enige keer. Er komen veel keuzes op je af. Maar met de juiste mensen om je heen, maak je altijd de juiste. Want met het bouwteam van Qubus weet je direct welke van je wensen realistisch zijn, binnen jouw budget en voorwaarden. Vaak is er meer mogelijk dan je zelf denkt.

Of lees meer over ons concept op: https://www.qubusdroomhuizen.nl/het-concept/

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven