Nieuwe kavels bouwkavels Hellendoorn Noord

Nieuwe kavels Hellendoorn Noord
Bron: Gemeente Hellendoorn

In Hellendoorn ligt tussen De Isakke en de Ommerweg het plangebied Hellendoorn Noord. De uitstraling van Hellendoorn Noord is groen en speels. De schuine lijnen slaan twee vliegen in één klap: gunstige bezonning van de woningen en een speels, vriendelijk effect. Veel groen, zichtbare wateropvang met watervalletjes, speelmogelijkheden: Hellendoorn Noord combineert rust met spel, wonen met ontmoeten en efficiëntie met duurzaamheid.

Kaveluitgifte

De verwachting is dat begin 2023 met de uitgifte gestart kan worden. De informatie over o.a. de manier van uitgifte en de prijzen worden vastgesteld op het moment dat zeker is dat de kavels uitgegeven kunnen gaan worden.

Meer informatie vind je hier: https://www.hellendoorn.nl/wonen-leven/publicatie/bouwkavels-hellendoorn-noord

Bouwen met Qubus Droomhuizen

Jij wilt vooral genieten. Er wordt een droomhuis voor je gebouwd. Dat maak je niet vaak mee in je leven. Misschien is dit zelfs de enige keer. Er komen veel keuzes op je af. Maar met de juiste mensen om je heen, maak je altijd de juiste. Want met het bouwteam van Qubus weet je direct welke van je wensen realistisch zijn, binnen jouw budget en voorwaarden. Vaak is er meer mogelijk dan je zelf denkt.

Of lees meer over ons concept op: https://www.qubusdroomhuizen.nl/het-concept/

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven