Kom naar de informatieavond ‘Zo bouw ik mijn droomhuis’!

Droomhuizen

Wie van plan is om een huis te bouwen, staat voor een grote en complexe uitdaging. Met veel van de zaken die geregeld moeten worden, hebben de meesten geen ervaring. Op de gratis informatieavond ‘Zo bouw ik mijn droomhuis’ op 30 oktober a.s. maken we deze uitdaging behapbaar aan de hand van leerzame praktijkvoorbeelden en presentaties van vooraanstaande professionals. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Gedurende de avond nemen wij u mee in de zes fasen van ons bouwproces. We bespreken per fase wat u kunt verwachten en hoe u daar op een goede manier mee omgaat. Hoe vindt u een geschikte kavel voor uw bouwplannen? Welke installaties leiden tot een duurzame woning? Hoe verloopt het vergunningstraject bij de gemeente? Welke mogelijkheden heeft u om vergunningsvrij te bouwen? Deze en andere vragen zullen worden beantwoord aan de hand van diverse cases en presentaties van verschillende experts uit de praktijk. Bondig en begrijpelijk, met vakinhoudelijke kennisoverdracht als uitganspunt. Ook maakt u kennis met de professionals van ons bouwteam en vertellen we u over de meerwaarde van onze samenwerking: een zo modern, (kosten)efficiënt en transparant mogelijk bouwproces, waarin u van meet af aan weet waar u aan toe bent.

Waar gaat u mee naar huis:

  • Vakinhoudelijke kennis
  • Antwoord op de vragen die in uw situatie van toepassing zijn
  • Inzicht in het verloop van het bouwproces
  • Waardevolle inside information van diverse professionals
  • Zinvolle voorbeelden uit de praktijk

Het programma:

19.15 – Ontvangst
19.30 – Welkomstwoord door Roy Alferink van Qubus Droomhuizen
19.40 – Presentatie door Roy Alferink met sprekers Martijn Holterman van Hannink Makelaars en Maurice te Wierik van Nijhof Installatietechniek.
21.00 – Rondleiding in het Duurzaam Inspiratie Centrum
21.15 – Afsluiting

De informatieavond vindt plaats op dinsdag 30 oktober bij Nijhof Installatietechniek aan de van Dongenstraat 39 in Broekland. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wilt u erbij zijn, geef u dan snel op via info@qubusdroomhuizen.nl o.v.v. informatieavond. Wij zien u graag op 30 oktober!

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven