Kaveluitgifte nieuwbouwplan Molenwijk in Heino

Kaveluitgifte Molenwijk Heino
Foto: Gemeente Raalte

De gemeente Raalte start met de uitgifte van de eerste kavels in nieuwbouwplan Molenwijk in Heino. Het gaat om 11 kavels voor vrijstaande woningen, 10 kavels voor twee-onder-één-kapwoningen en 14 kavels voor rijwoningen. De 35 bouwkavels worden door middel van loting uitgegeven in (collectief) particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers, eventueel samen met de medebouwers, zelf hun architect en aannemer mogen kiezen.

Informatiebijeenkomst

De gemeente Raalte organiseert op maandagavond 28 november een informatiebijeenkomst over het plan en het uitgifteproces. Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij Bij Ne9en aan de Canadastraat 9 in Heino. Aanmelden is verplicht.

Meer informatie en aanmelden kan hier: https://www.raalte.nl/woningbouw-heino

Bouwen met Qubus Droomhuizen

Jij wilt vooral genieten. Er wordt een droomhuis voor je gebouwd. Dat maak je niet vaak mee in je leven. Misschien is dit zelfs de enige keer. Er komen veel keuzes op je af. Maar met de juiste mensen om je heen, maak je altijd de juiste. Want met het bouwteam van Qubus weet je direct welke van je wensen realistisch zijn, binnen jouw budget en voorwaarden. Vaak is er meer mogelijk dan je zelf denkt.

Of lees meer over ons concept op: https://www.qubusdroomhuizen.nl/het-concept/

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven