Kavel kopen in Raalte? Save the date!

kavel kopen raalte

Wie graag een kavel wil kopen, doet er goed aan om dinsdagavond 13 november vrij te houden in zijn agenda. Dan vindt er namelijk een informatieavond plaats over de 17 vrije kavels die binnenkort worden uitgegeven door de gemeente Raalte. Samen met Bouwbedrijf Gebr. Meijer, ITR en ETR is Qubus aanwezig om u bij te praten over uw mogelijkheden in dit fraai gelegen woongebied.

De bouwkavels behoren toe aan het deelplan de Singel in het Franciscushof: een prachtige, landelijke woonlocatie in Raalte met alle benodigde voorzieningen in de nabije omgeving. Omdat de kavels van fase 1 bijna allemaal zijn vergeven, is besloten om op 13 november fase 2 in te gaan met de uitgifte van een reeks nieuwe kavels, die op dit moment bouwrijp worden gemaakt. Van de in totaal 17 kavels zijn er 13 bestemd voor royale, vrijstaande woningen. De 4 overgebleven kavels zijn bedoeld voor halfvrijstaande woningen, die samen de uitstraling hebben van één grote, vrijstaande woning. Hiermee wordt de stedenbouwkundige lijn van fase 1 doorgetrokken. De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap, wat inhoudt dat kopers vrij zijn hun eigen architect en aannemer te kiezen.

Kavel kopen, wat moet ik weten?

Geïnteresseerd in een kavel van de Singel? Kom dan naar de informatieavond in het HOFtheater in Raalte. Hier wordt u door de gemeente bijgepraat over de verschillende kavels, hun potentie en hoe u in aanmerking komt. Omdat er na aankoop van een kavel ook veel andere zaken geregeld moeten worden, zijn ook wij aanwezig om u van informatie te voorzien. Want hoe moet uw huis eruit komen te zien? Hoe maakt u uw huis duurzaam en welke afspraken moeten er worden gemaakt met de gemeente? Deze en andere vragen beantwoorden we graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij hebben de kennis en kunde in huis om u van A tot Z te ontzorgen in de realisatie van uw droomhuis.

Informatieavond kaveluitgifte Raalte

Datum:           13 november 2018
Tijd:                19:30 uur
Adres:             HOFtheater, Voorhof 2, Raalte

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven