Heerlijk wonen aan het water in Frankhuis

Zwolle

Heeft u altijd al aan het water willen wonen? Dat kan op één van de vijf kavels in Frankhuis, aangeboden door de gemeente Zwolle. Deze zogenaamde waterkavels liggen op een bijzondere locatie: buitendijks en pal aan de rivier. Een ideale woonomgeving voor wie van rust en natuur houdt.

Door hun ligging in een natuurrijk buitengebied is het heerlijk rustig wonen op de kavels in Frankhuis. Wie graag de gezelligheid op zoekt, kan daarvoor terecht in de bruisende binnenstad van Zwolle, op steenworpafstand afstand van de bouwgrond. Een ideale woonlocatie, waarop rust en levendigheid perfect gecombineerd worden.

Mogelijkheden voor uw eigen, unieke ontwerp

U heeft op de kavels zeer veel architectonische vrijheid. Binnen de gestelde kaders is er enorm veel mogelijk en heeft u de vrije hand in de vormgeving van uw droomhuis. Daar helpen wij u graag bij. Bij Qubus vertalen we al uw woonwensen naar uw eigen droomhuis, inclusief onderhoudsplan voor de komende tien jaar. We nemen echt de tijd om u en al uw wensen te leren kennen. Zo komen we tot een perfect ontwerp, dat naadloos aansluit op wat u belangrijk vindt. Daarnaast ontzorgen we u al vanaf de kavelkoop, waardoor we u tijdig kunnen vertellen wat er allemaal mogelijk is. Ga voor onze complete werkwijze naar de pagina ‘ons concept’.

U heeft tot 6 maart 16:00 uur de tijd om u in te schrijven voor deze unieke woonlocatie. Dat doet u door het hier te downloaden formulier in te vullen en in te leveren bij het Notarieel aan Eekwal 8 te Zwolle. Op 7 maart worden de kavels verloot onder alle inzendingen.

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven