Heerlijk en duurzaam wonen op Eikendal-Zuid

qubus-nieuwsitem-1-min

Aan de rand van Diepenveen, nabij Deventer, ligt Eikendal-Zuid. Een prachtige, groene locatie, waar een ruim opgezet woningbouwtraject zijn tweede fase ingaat. Alle kavels van deze woonlocatie zijn bestemd voor de bouw van duurzame, (bijna) energieneutrale villa’s. Een uitgelezen kans voor de bouw van uw droomhuis, met aandacht voor duurzaamheid.

De kavels van Eikendal-Zuid zijn flexibel ingedeeld. Daarnaast heeft u alle vrijheid in de architectuur van uw huis en de indeling van de kavel. Zo bepaalt u zelf op welke plek u uw huis wilt bouwen en kunt u spelen met de breedte van de kavel. Er is ruimte voor al uw bouwplannen, mits ze maar duurzaam zijn. Voor de realisatie van deze duurzame bouwplannen bent u bij Qubus aan het juiste adres. Met een uniek ontwerp en optimaal bouwproces realiseren wij een duurzame woning, die optimaal aansluit op uw wensen en behoeften. Aangezien we onze opdrachtgevers al vanaf de kavelkoop ontzorgen, kunnen we u tijdig vertellen wat er allemaal mogelijk is (denk hierbij ook aan vergunningsvrije bouwwerken). Neem contact met ons op voor meer informatie.

Interesse in een kavel op Eikendal-Zuid? U heeft tot 7 maart 18:00 uur de tijd om uw wensen door te geven en u in te schrijven voor een kavel. De toewijzing van de kavels geschiedt op basis van een loting, die plaats vindt op 15 maart 2018. Meer informatie leest u hier.

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven