De voordelen van een sleutel-op-de-deurwoning

sleutel op de deur woning

Het bouwen van een huis is een complexe klus, waarvoor enorm veel zaken geregeld moeten worden. Met veel van die zaken hebben de meesten geen ervaring. Want hoe vindt u een geschikte kavel voor uw bouwplannen? Welke installaties leveren een duurzame woning op? Hoe verloopt het vergunningstraject? Om er zeker van te zijn dat al deze zaken goed geregeld worden, kiezen steeds meer mensen ervoor een sleutel-op-de-deurwoning te laten bouwen. In dit artikel leest u meer over deze service en waarom u hiervoor bij Qubus Droomhuizen moet zijn.

Het principe is duidelijk. In plaats van verschillende zaken zelf te regelen of via meerdere aannemers en vakmannen, schakelt u bij een sleutel-op-de-deurwoning één partij in, die het volledige bouwproces van A tot Z coördineert. De voordelen hiervan spreken voor zich. Alles wordt voor u begeleid en in orde gebracht, wat u veel tijd en energie bespaart. U profiteert uiteindelijk van een woning die een nauwkeurige afspiegeling is van wat u voor ogen heeft. Vaak tegen een kortere doorlooptijd, omdat er voltijds aan uw huis wordt gewerkt door een multidisciplinair team. Over het algemeen moet u denken aan een voorbereidingstijd van drie maanden en een bouwtijd van vier tot vijf maanden, afhankelijk van de omvang.

Sleutel-op-de-deurwoning laten bouwen door Qubus Droomhuizen

Geïnteresseerd in de voordelen van een sleutel-op-de-deurwoning? Dit is exact wat Qubus Droomhuizen voor u kan betekenen. Ook wij werken met een concept dat erop is gericht u volledig te ontzorgen in de realisatie van uw woning. Van kavelkoop tot oplevering en heel wat jaren daarna, omdat we uw huis opleveren met een onderhoudsplan voor de komende tien jaar. Het enige wat u hoeft te doen: ons uw wensen en ideeën doorgeven. Vervolgens gaan wij aan de slag met de realisatie ervan. Daarvoor werken we samen met vaste specialisten, die we bij elkaar hebben gebracht in een bouwteam, zodat we constante kwaliteit leveren.

Wat ons hierin onderscheid, is de transparantie waarmee we te werk gaan. Onze offertes zijn geheel inzichtelijk en geven een duidelijk beeld van de uiteindelijke kosten, opslagen en risico’s. Zo wordt u achteraf niet verrast door meerprijzen. Daarnaast rekent de aannemer geen provisie over de installateur, waardoor u algauw vijf- tot tienduizend euro aan installatiekosten bespaart. Hoewel we werken als een team, zijn wij uw enige aanspreekpunt gedurende het bouwproces, waarmee we de lijnen kort houden. We komen graag bij u langs om onze meerwaarde verder toe te lichten in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven