Bouw je droomhuis op De Vlierlanden in Ommen

De-Vlierlanden-Fase-2

Op nieuwbouwplan De Vlierlanden in Ommen wordt binnenkort gestart met de kaveluitgifte van nieuwe kavels voor fase 2A. De Vlierlanden is een groene nieuwbouwwijk op de grens van stad en land.

De inschrijving voor fase 2A opent in mei 2021

Het gaat niet lang meer duren totdat je je kunt inschrijven op je favoriete kavel. Momenteel wordt het definitieve verkavelingsplan uitgetekend. Tegelijkertijd wordt er een taxatie uitgevoerd voor de nieuwe grondprijzen in de gemeente. Zodra dit is afgerond zijn de oppervlakten van de kavels bekend en kunnen we hier ook een verkoopprijs aan koppelen. Meer informatie vind je hier: https://woneninommen.nl/project/vlierlanden-fase-2/

Bouwen met Qubus Droomhuizen

Jij wilt vooral genieten. Er wordt een droomhuis voor je gebouwd. Dat maak je niet vaak mee in je leven. Misschien is dit zelfs de enige keer. Er komen veel keuzes op je af. Maar met de juiste mensen om je heen, maak je altijd de juiste. Want met het bouwteam van Qubus weet je direct welke van je wensen realistisch zijn, binnen jouw budget en voorwaarden. Vaak is er meer mogelijk dan je zelf denkt.

Of lees meer over ons concept op: https://www.qubusdroomhuizen.nl/het-concept/

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven