Bezoek onze stand op Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis

De Beurs Eigen Huis staat weer voor de deur. Deze grootste woon- en inspiratiebeurs van Nederland is een bron van inspiratie voor iedereen met bouw-, verbouw- en verhuisplannen. Een stand van Qubus mag dus niet ontbreken. Ook wij zijn aanwezig om u te inspireren met alle mogelijkheden voor uw eigen droomhuis.

Van 9 tot en met 11 maart staat de Jaarbeurs in Utrecht weer in het teken van alles wat te maken heeft met het bouwen en verbouwen van droomhuizen. Qubus is één van de ruim 200 aanwezige exposanten. Vanuit onze eigen stand laten we u kennis maken met ons unieke concept, dat erop is gericht u volledig te ontzorgen in de realisatie van uw droomhuis. Dat proces begint al bij de zoektocht naar een geschikte kavel en eindigt met een duurzaam gerealiseerde woning  met een onderhoudsplan voor de komende tien jaar. Dit alles met behulp van een betrokken bouwteam, dat u van A tot Z ontzorgt en al het werk voor u uit handen neemt.

We vertellen het u graag in een persoonlijk gesprek bij onze stand. Bezoek ons op standnummer B3.54 en laat u inspireren. Ga voor tickets en meer informatie naar realiseerjedroomhuis.nl.

Download gratis checklist

Tips voor de nieuwbouw van een woning

Direct in je mailbox!

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven